Brezplačno prenesite Fire MAX OB43 – New Chaos Scenes

Brezplačna posodobitev Fire MAX OB43 prihaja s popolnoma novim dogodkom in novim likom Ryden. Free fire MAX je priljubljena borilna igra in igra je postala priljubljena med igralci zaradi pogostih sprememb platforme. Free Fire MAX OB43 Mod je še en korak, ki bo naredil igro Free Fire MAX bolj poglobljeno za igralce. Brezplačna povezava za prenos Fire MAX OB43 je zdaj na voljo v Trgovini Google Play in igro je zdaj mogoče igrati z vsemi večjimi posodobitvami, ki vključujejo vstop v razburljivi novi svet ‘Chaos Events’.

Igra Free fire MAX

Free Fire MAX je priljubljena borilna igra, ki združuje 50 igralcev, ki so ostali na oddaljenem otoku, da bi se borili za preživetje. Za boj in preživetje v tej igri lahko uporabite vsa orožja od pištol do granat. Lahko se borite sami ali sestavite ekipo štirih s prijatelji ali drugimi igralci v igri. Pravilo za zmago v igri je preprosto, a neusmiljeno – Bodite zadnji igralec ali zadnja ekipa, ki stoji na otoku.

Koraki za prenos posodobitve Free Fire MAX OB43 za Android

  • V brskalniku pojdite v trgovino Google Play.
  • V iskalnem polju v zgornjem desnem kotu poiščite Free Fire MAX ali Kliknite tukaj.
  • Če želite dovoliti namestitev iz zunanjih virov v napravi Android – Pojdite v Nastavitve > Varnost in zasebnost > Dovoli namestitev iz neznanega
  • Kliknite povezavo »Namesti« na strani, če nimate igre, ali kliknite gumb »Posodobi«, da prenesete posodobitev OB43 za svojo napravo.
  • Sledite navodilom na tej strani, da prenesete in namestite Free Fire MAX v svojo napravo Android.
  • Kliknite ikono igre na domači strani in igrajte igro.

Sistemske zahteve za brezplačno igranje Fire MAX v vaši napravi Android

Različica Android- Android 4.4 ali novejši

OVEN- Vsaj 2 GB

Posodobitve in nove funkcije Free Fire MAX OB43

Nova igra Free Fire MAX Posodobitev OB43

Free Fire MAX OB43 Mod naredi igranje Free Fire MAX bolj zabavno in uvaja novo igro ‘Chaos Events’. Vse kar morate storiti je, da izberete svoj najljubši Chaos Event in obrnete bojno polje na glavo. Chaos Events je nov dodatek k igri Free Fire MAX, kjer lahko igralci ocenijo kaos, si želijo ‘kaosnega dogodka’ in ga prenesejo v bitke Battle Royale in Clash Squad. Najbolj ocenjeni dogodki se bodo odvijali v arenah Battle Royale in Clash Squad.

Kaj so trenutne situacijske motnje?

Polet z letalom – Doživite edinstveno spremembo v zračnem prometu, ko bo lovsko letalo BR strmoglavilo.

Cyber ​​​​glivice– Poiščite nove gobe z različnimi učinki.

Čuden prihod– Odkrijte nenavadne metode airdrop-a, kot so airdrop-i v BR in CS so se čudno spremenili.

Eksplozija Arsenala– Pripravite se, da se prikradete in ukradete, saj se vsa bojna vrata samodejno odprejo.

Varno območje moteno– Zavedajte se, da se prvo varno območje zmanjša na neznanih mestih.

Power Rush– Čas ohlajanja je močno skrajšan zaradi sposobnosti za delo.

Nekateri kaotični dogodki vključujejo misijonski karneval in nove izdelke na zalogi.

Predstavljajte si kaos, ki ga lahko ustvarite z vsemi načini igre v novem Free Fire MOD MAX OB43, ti glasni dogodki pa se bodo zgodili v tekmah po objavi vsakega glasovanja v Chaosu. Ti dogodki se bodo nadaljevali do konca celotnega dogodka Chaos v igri. Tudi ko je konec, se lahko kaos v igri zgodi naključno, zato se pripravite na glasovanje in sodelujte v novem kaosu kaosa.

Spremenjena zasnova odpornosti proti ognju MAX OB43

Postavitev bojne lastnosti je bila preoblikovana in ko je lastnost živa, lahko igralci sodelujejo v tekmah z borbeno lastnostjo namesto stare lastnosti.

Posodobitev zemljevida – Predelava NeXTerra

NeXTerra se je v novi različici Free Fire MAX OB43 zelo spremenila in je bolj zabavna kot kdaj koli prej. NeXTerra bo zdaj vsebovala nova bojna območja in več novih zgradb. Skratka, pusta puščava je dobila nov zagon za boj in preživetje s pomočjo stroja za akcijske igre.

Nove funkcije v Free Fire MAX OB43

Pripravite se na srečanje z Rydenom, genijem in genijem. Ryden je 16-letnik, ki je v novem modu Free Fire MAX Ob43 dobil krila, da s pomočjo svojih veščin razkrije in osvoji bojno polje.

Predelave znakov

Obredi oživljanja so bili izvedeni na Soniji, ki je izgubila oživitev. Druge posodobitve vključujejo Santino in Orion.

pogosta vprašanja

Ali lahko prenesem najnovejšo različico Free Fire MAX OB43 na svoj računalnik?

Da, zdaj lahko igrate najnovejšo različico igre Free Fire MAX OB43 na svojem računalniku in v beta programu Google Play Games. Samo prenesti morate aplikacijo Google Play Games Beta iz trgovine Google Play in nato pojdite v trgovino play, da prenesete igro Free Fire Max za vaš računalnik z operacijskim sistemom Windows. Kliknite »Namesti v sistem Windows« in če vaš sistem izpolnjuje sistemske zahteve, lahko predvajate brezplačno posodobitev Moto MAX OB43 na vašem računalniku.

Kliknite tukaj, če želite preveriti sistemske zahteve za prenos Iger Google Play Beta na vaš računalnik.

Koliko RAM-a potrebuje naprava Android za igranje igre Free Fire MAX?

Za igranje Free Fire MAX potrebujete 2 GB RAM-a v napravi Android.

Brezplačna posodobitev Fire MAX OB43 vključuje nekaj razburljivih novih funkcij. Nova igra bo naredila igro bolj zanimivo in poglobljeno za igralce.

Preberite tudi:

Fire MAX OB43 Brezplačni datum – 24. januar 2024 (pcquest.com)

Brezplačno prenesite in igrajte igre PPSSPP na Androidu in računalniku (pcquest.com)

Igrajte Garena Free Fire MAX na spletu (pcquest.com)

Prenos GTA 5 PPSSPP – Igrajte Grand Theft Auto na Androidu (pcquest.com)

Delite ta članek

Počnite skupne stvari

Leave a Comment

Ste mr WOR GET Stu Get Fre FRE Fre FRE Fre Pay mon Fif FRE mr Fre Fre Get Xbo Get STE mr 837342 837342 837342 837342 837342 837342 837342

Brezplačno prenesite Fire MAX OB43 – New Chaos Scenes

Brezplačna posodobitev Fire MAX OB43 prihaja s popolnoma novim dogodkom in novim likom Ryden. Free fire MAX je priljubljena borilna igra in igra je postala priljubljena med igralci zaradi pogostih sprememb platforme. Free Fire MAX OB43 Mod je še en korak, ki bo naredil igro Free Fire MAX bolj poglobljeno za igralce. Brezplačna povezava za … Read more

div>